Personvernerklæring

Beiersdorf AG («Beiersdorf») er oppmerksom på at beskyttelse av personlige data og konfidensiell behandling er svært viktig for våre brukere. Vi ønsker derfor å illustrere hvilke opplysninger vi innhenter, og hvordan vi behandler dem.

INNSAMLING OG BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger er opplysninger som identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse og postadresse. Beiersdorf samler ikke inn personlige data fra deg med unntak av når du spesifikt opplyser om slike data (for eksempel når du abonnerer på nyhetsbrev, deltar i undersøkelser, konkurranser, bestiller prøver eller brosjyrer eller ber om informasjon) og gir samtykke til bruk av disse.

Vi lagrer, bruker eller overfører dine personlige opplysninger (tittel, fornavn, etternavn, land og e-postadresse) kun etter samtykke fra deg og i den grad, når det gjelder innhold og tid, det er nødvendig i hvert enkelt tilfelle, for eksempel for å svare på spørsmål fra deg, innfri dine forespørsler eller informere deg om resultatene av konkurranser og veddemål.

For å kunne gjøre dette kan det hende at Beiersdorf må overføre personlige data til andre selskaper innenfor Beiersdorf-gruppen globalt eller til eksterne tjenesteleverandører for ytterligere databehandling. Tjenesteleverandører kan for eksempel ha fullmakt i forbindelse med vareforsendelser, distribusjon av reklamemateriell eller konkurranser. Beiersdorf krever at disse partene godtar å behandle personlige data i henhold til våre instruksjoner og i samsvar med denne erklæringen om databeskyttelse.

Enhver annen overføring av dine personlige data, for eksempel overføring av påloggingsdata fra våre nettsider til en tredjeparts sosiale nettsted eller nettjeneste som Facebook og Twitter, krever uttrykkelig forhåndssamtykke fra deg. Beiersdorf garanterer at vi ikke vil selge eller leie ut dine personlige data til en tredjepart. Vi kan imidlertid måtte offentliggjøre opplysninger om deg hvis det er påkrevd ved lov eller etter håndhevbare pålegg fra offentlige instanser.

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER TIL REKLAME- OG MARKEDSFØRINGSFORMÅL

Hvis du uttrykkelig godtar bruk av dine personlige data til reklame- og markedsføringsformål, vil dine personlige data også bli lagret og kontinuerlig brukt for slike formål, for eksempel for å sende deg nyhetsbrev, produktprøver eller be om din deltakelse i konkurranser, alt via e-post eller post eller annen kommunikasjonskanal du har gitt ditt samtykke til. Vi kan bruke dine data til å opprette og vedlikeholde en brukerprofil slik at vi kan sende deg reklame og tilbud som er tilpasset deg. Vi kan også bruke dataene som du gir, til analyseformål og for å bedre effekten av våre nettjenester, reklame, markedsføring, markedsundersøkelser og salgstiltak.

TILBAKETREKKING AV SAMTYKKE

Du kan trekke tilbake ditt samtykke om bruk av personlige data helt eller delvis når som helst med fremtidig effekt. Vi vil slette dataene dine når vi mottar tilbaketrekkingen.

Via e-post:
Elektronisk kontakt

Via post:
Beiersdorf AG
Corporate Communications
Unnastraße 48
D-20253 Hamburg
Germany

RETT TIL INFORMASJON

På forespørsel vil vi informere deg snarest om hvilke av dine personlige data som eventuelt ble samlet inn da du besøkte nettsidene våre. Send alle spørsmål fortrinnsvis til en av de angitte adressene ovenfor.

AUTOMATISK REGISTRERTE OPPLYSNINGER (IKKE-PERSONLIGE OPPLYSNINGER)

Når du besøker nettstedet vårt, samler vi automatisk inn generelle opplysninger som ikke er knyttet til din person, for eksempel navnet på Internett-leverandøren (eller ved bedriftsnettverk, navnet på firmaet), nettstedet du besøkte før vårt, opplysninger på nettstedet vårt som du sjekket, og dato og klokkeslett for dette, samt operativsystemet og nettleserversjonen som du bruker.

Disse opplysningene samles inn og analyseres anonymt. De brukes kun for å forbedre innholdet og funksjonaliteten på nettstedet og for å gjøre det mer brukervennlig. De blir ikke ytterligere behandlet eller overført til tredjeparter.

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

For å gjøre det enklere å bruke nettstedet vårt bruker vi informasjonskapsler («cookies»). Informasjonskapsler er små enheter med data som lagres på harddisken på datamaskinen av nettleseren, og som er nødvendige for å bruke nettstedet vårt. Vi bruker informasjonskapsler for å få en bedre forståelse av hvordan nettstedet vårt brukes, og for å gjøre det enklere å navigere. Informasjonskapsler gjør det for eksempel mulig å se om en side på nettstedet allerede er blitt vist. Informasjonskapsler kan fortelle oss om du har besøkt nettstedet tidligere, eller om du er ny besøkende. Informasjonskapslene vi bruker, lagrer ikke personlige data eller på annen måte innhenter personlig identifiserbare opplysninger. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, må du konfigurere nettleseren til å slette alle informasjonskapsler fra datamaskinens harddisk, blokkere alle informasjonskapsler eller motta et varsel før en informasjonskapsel lagres.

GOOGLE ANALYTICS

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. («Google»). Google Analytics bruker en spesiell form for «informasjonskapsel», dvs. tekstfil, som lagres på datamaskinen din og som gjør det mulig å analysere hvordan du bruker nettstedet. Informasjon om bruken av nettstedet generert av informasjonskapselen blir vanligvis sendt til en Google-server i USA og lagret der. Vi vil gjerne understreke at Google Analytics har fått tillatelse til å inkludere koden «gat._anonymizeIp();» på dette nettstedet for å sikre anonym registrering av IP-adresser (såkalt IP-maskering). På grunn av IP-anonymiseringen på dette nettstedet blir IP-adressen din forkortet av Google innenfor EUs og EF-traktatstatenes grenser. Kun unntaksvis blir fullstendig IP-adresse sendt til en Google-server i USA og forkortet der.

Google bruker denne informasjonen på våre vegne til å analysere din bruk av nettstedet for å utarbeide rapporter om aktiviteten på nettstedet og tilby andre tjenester knyttet til bruk av nettstedet og Internett-bruk for nettstedsoperatøren. IP-adressen som sendes til Google Analytics av nettleseren din, blir ikke knyttet til andre opplysninger av Google. Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres ved å angi riktig innstilling i nettleseren, se punkt 5 c) over. Du kan dessuten forhindre at Google registrerer opplysninger om din bruk av nettstedet som er samlet av informasjonskapselen (inkludert IP-adressen) og behandling av disse opplysningene ved å laste ned og installere plugin-modulen for nettleseren via koblingen http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Du finner mer informasjon om vilkår for bruk og databeskyttelse på http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Vi bruker dessuten Google Analytics til å analyse data fra AdWords og informasjonskapsler fra «DoubleClick» til statistiske formål. Hvis du ikke vil at dette skal gjøres, kan du deaktivere den med Ad Preferences Manager (http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=en).

BARN

Vi samler ikke inn personlige data om barn. Hvis vi blir kjent med at slike data har blitt kommunisert til oss uten samtykke fra foreldrene eller annen verge til barnet, vil vi forsøke å slette dem umiddelbart. Vi vil da være bundet av tilsvarende instruksjoner fra deg som forelder eller verge.

DATASIKKERHET

Vi har implementert tekniske og organisatoriske funksjoner for å beskytte dataene dine mot tap, endringer, tyveri eller tilgang til uautoriserte tredjeparter.

OPPDATERINGER OG ENDRINGER

Vi kan endre eller oppdatere deler av denne erklæringen om databeskyttelse når som helst og uten at du blir varslet på forhånd. Kom tilbake fra tid til annen for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer eller oppdateringer i erklæringen. Vi vil angi datoen som erklæringen vil gjelde fra.